Koska edellinen postaus oli oodi inhimilliselle herkkyydelle, yritän nyt vaalia sitä puolta kaikin keinoin itsessäni. Kunnianhimoisena tavoitteenani on tasapainottaa kehoni toimintaa ja löytää eheyttävät voimat itsestäni ja ympäristöstä. Päätin aloittaa sen kokeilemalla erilaisia rentouttavia hoitoja ja kuin tilauksesta, sainkin kutsun ihanaan kasvohoitoon. 

Ihonhoito voi parhaimmillaan vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko kehoon. Kun keho on rento, myös iho on vastaanottavaisempi ja hoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan paremmin. Tämän ajatuksen saattelemana menin käymään Boulevard Beautyssa Energisoivassa kasvohoidossa. Kosmetologi ja energiahoitaja Minna Luostarinen otti minut avosylin vastaan ihastuttavassa hoitolassaan. Tutustuin Minnaan pari vuotta sitten, kun hän työskenteli tuotepäällikkönä eräällä kosmetiikan maahantuojalla. Välissä ehti mennä pidempikin tovi ennen kuin törmäsimme toisiimme uudestaan ja Minna oli tässä välissä lähtenyt aivan uusille urille. Vierailtuaan Intiassa mm. Äiti Amman luona Minna päätti perustaa oman yrityksen. http://blvd.fi/about-us-fi/kosmetologi-minna-luostarinen

Boulevard Beauty kauneushoitola sijaitsee Katin Kosmetik Oy:n tiloissa osoitteessa Bulevardi 5. Hoitohuoneeseen saavuttuani en kuitenkaan enää tiedosta, että ollaan kaupungin keskustassa. Huoneessa on rauhallinen tunnelma ja taustalla soi rentouttava musiikki. Hoito aloitetaan tietenkin kasvojen puhdistuksella, jonka jälkeen tehdään kuorinta. Minnalla on hoitolassaan käytössä useita ammattikosmetiikkasarjoja ja hän valitsee asiakkailleen yksilöllisesti ihotyypin mukaan sopivan sarjan. Kuorinnan jälkeen kasvoille levitetään naamio ja naamion vaikuttaessa Minna tasapainottaa kehon chakrojen energian. Kaikki kehon chakrat (energiakeskukset) käydään läpi ja tunnen jonkinlaista paineen tunnetta ja lämpöä eripuolilla kehoa mm. lantion seudulla ja jaloissa, vaikka Minnan kädet ovat koko ajan pään ja hartioiden alueella. Myös aina kylmät jalkateräni lämpenevät! Tässä kohtaa olen jo niin rento, että putoan täysin kärryiltä, mitä hoitovaiheita kasvoille tehdään. Jossain kohtaa Minna siirtyy hieromaan jalkapohjiani ja meinaan melkein nukahtaa. Kun hoito on tehty, tuntuu siltä, että voisi suoraan kömpiä sänkyyn nukkumaan, olo on niin rento ja hengityskin tuntuu syventyneen. Hoidon vaikutus tuntuu selvästi vielä seuraavanakin päivänä. Yön nukkumiset ovat katkonaisia, kun yksivuotias ja kolmevuotias vaeltavat sängystä toiseen, ja yleensä olen aamulla puolikuollut mutta nyt olenkin yllättävän pirteä ja iho tuntuu ihanan pehmeältä ja sileältä. Olen onnellinen!

Chakrat olivat minulle ennestään tuttuja joogasta mutta nyt kiinnostukseni ayurvedaa kohtaan nousi aivan uudelle tasolle. Täytyypä ryhtyä tutkimaan aihetta oikein perin pohjin. 

Lisää tietoa chakroista ja ayurvedasta: http://www.chakrat.opassivut.com/chakrat.html http://www.vedakeskus.fi/wp-content/uploads/2013/05/Ayurveda-opas.pdf

Lukusuositus:

ayurveda.jpg